AUDIOCHECK

Qui som

El centre auditiu de Mora d’Ebre per a les comarques de Ribera, Terra Alta i Priorat.  No som cap multinacional, ni tenim centres arreu. Som d’aquí, de proximitat i estem cada dia oberts per oferir els nostres serveis.

Joan Carles Biset

Soc Joan Carles Biset Guasch, director tècnic del centre auditiu Audiocheck, i abans de tot, dir-vos que soc 100% de proximitat, ja que vaig néixer a l’antiga Clínica Borràs de Mora d’Ebre, soc de Benissanet, i visc a Miravet.

Ja fa més de 25 anys que faig el que m’agrada, ajudo a les persones que tenen dificultats auditives a “sentir” el millor que puguin.

Vaig començar per allà l’any 1994 a Tortosa, a principis del 2000 vaig obrir el centre auditiu Gaes a Mora d’Ebre.

L’any 2013, vaig decidir continuar fent la meva feina, però pel meu comte, sense esta supeditada a cap empresa, ni multinacional, per poder continuar ajudant a la gent, de manera més propera i amb els mateixos interessos que les persones que m’envolten, la gent del terreno.

I des de el 28 de desembre de 2019, he complert el meu somni professional, que era obrir un centre auditiu propi, no supeditat a cap marca, ni empresa de fora, i amb l’únic objectiu que és treballar amb el que fet sempre, però a meva casa, i amb els meus veïns.

El teu centre auditiu
de proximitat

Telèfon

+34 608 507 113

Direcció

C/ Antoni Asens nº8, Mora de Ebre
(43740) Tarragona

Chat Audiocheck
Enviar